Personálie

Petr Špaček je novým ředitelem divize projektového řízení a odborného poradenství společnosti Obermeyer Helika

Architektonická, projekční a stavebně-poradenská kancelář Obermeyer Helika jmenovala Petra Špačka na pozici ředitele divize projektového řízení a odborného poradenství. Petr Špaček bude mít na starosti řízení a další rozvoj celé divize. Vedle činností projektového řízení se Petr Špaček zaměří i na další posílení komplexních služeb v oblasti odborného poradenství, které Obermeyer Helika nabízí. 

Petr ŠpačekPetr Špaček do společnosti přináší své téměř pětadvacetileté zkušenosti z realitního a developerského trhu. Před příchodem do kanceláře Obermeyer Helika působil v realitní poradenské společnosti Cushman & Wakefield jako vedoucí projektového managementu a stejnou pozici předtím šest let zastával i ve společnosti CBRE. V minulosti získal bohaté zkušenosti z oboru stavebnictví a developmentu také jako vedoucí konstrukčního oddělení v Towns-Wadey, Strabag pozemní stavby či Konsktruktiva Branko. Od roku 2002 je členem ČKAIT.

Petr Špaček vystudoval Fakultu stavební na ČVUT v Praze. Ve volném čase rád sportuje, rybaří nebo se věnuje zahradničení.

tisková zpráva