Personálie

Radovan Dolba je novým obchodním ředitelem společnosti Baumit

Dne 6. září 2011 se stal obchodním ředitelem společnosti Baumit Mgr. Radovan Dolba (1966). Ve společnosti Baumit pracuje od roku 1994, tedy téměř od počátku jejího působení v ČR. Předtím pracoval ve státním školství a posléze ve společnosti ISORA Ostrava, která se věnuje průmyslovým izolacím na německém trhu.
Radovan Dolba Ve společnost Baumit působil Radovan Dolba na pozici vedoucího prodeje pro severní nebo střední Moravu. Věnoval se rozšiřování prodejní a distribuční sítě a podílel se na budování dobrého jména značky Baumit na Moravě. Svými aktivitami významně přispěl mj. k výstavbě centrály Baumit v Brandýse nad Labem, otevření logistického centra v Brně, zahájení výroby suchých směsí v Praze 9-Čakovicích nebo k loňskému slavnostnímu otevření nejmodernější výrobny suchých směsí ve střední Evropě v severomoravských Dětmarovicích, která zásobuje kromě Moravy a Slezska také významnou část Polska.
Ve své nové pozici chce Radovan Dolba především usilovat o potvrzení a další posilování skvělého renomé a stabilní pozice společnosti Baumit jako lídra trhu nejen ve sféře ETICS, ale také v oblasti dodávek suchých omítkových a maltových směsí a kompletního systému pro lepení obkladů a dlažeb v úspěšné produktové řadě Baumacol.
tisková zpráva