Personálie

Robert Inneman je novým vedoucím obchodního místa společnosti BRAMMER CZECH v Praze

Brammer Czech, a. s., součást skupiny Brammer Group, celoevropského distributora průmyslového výrobního vybavení pro MRO (údržba, oprava, provoz), oznámila jmenování Bc. Roberta Innemana novým vedoucím obchodního místa Brammer Czech v Praze.
Robert InnemanRobert Inneman (42) má téměř dvacet let zkušeností v oblasti obchodu. Před příchodem do společnosti Brammer působil na pozici obchodního ředitele divize modernizací výtahů ve společnosti ThyssenKrupp Výtahy (dceřiná společnost ThyssenKrupp Elevator), kde se věnoval kompletnímu vedení divize včetně vytváření a kontroly rozpočtů a péče o klíčové dodavatele a obchodní partnery. Předtím zastával pozici obchodního a provozního ředitele ve společnosti Avitus. V minulosti působil na těchto pozicích: Hager Electro, s. r. o. (obchodně technický poradce), Siemens, s. r. o. (obchodní poradce pro divizi spínací techniky), Letov, a. s. (technik CNC zařízení) a ČKD Elektrotechnika (technik). 
Ve své nové pozici bude Robert Inneman zodpovídat za řízení a rozvoj obchodního místa Brammer v Praze. Jeho současným cílem je stabilizace pobočky a další rozvoj aktivit ve svěřeném regionu. Robert Inneman získal titul Bc. na ČVUT – Elektrotechnická fakulta, obor aplikovaná elektrotechnika. Je ženatý a mezi jeho koníčky patří fotografování, kynologie, turistika a historie. Kromě mateřské češtiny mluví německy a anglicky.
tisková zpráva