Personálie

Specialistou marketingové komunikace firmy Oknoplast se stal Ján Mačala

Společnost Oknoplast, přední evropský výrobce výplní stavebních otvorů, rozšířila svoje řady o Jána Mačalu. Na pozici specialisty marketingové komunikace pro český a slovenský trh je počínaje červencem zodpovědný za rozvoj a podporu marketingových aktivit pro prodejní síť, plánování marketingových nástrojů a vedení externí komunikace a public relations.

Před příchodem do Oknoplastu působil Ján Mačala v evropském finančním centru švédské společnosti Electrolux, kde zodpovídal za českou divizi domácích spotřebičů. Vystudoval žurnalistiku a během studia pracoval jako externí redaktor košického studia Slovenského rozhlasu.
„Naší klíčovou úlohou pro rok 2014 je neustálé zvyšování povědomí o značce Oknoplast v České republice. Součástí marketingové strategie je i nadále sportovní sponzoring. Jako evropský lídr pokračujeme ve spojení s věhlasnými evropskými kluby jako Inter Milán či Olympique Lyon,“ říká Ján Mačala.
Ján Mačala (*1987) je svobodný, ve volném čase se věnuje fotografování a sportu – rekreačně i u televize, zejména hokeji. Baví ho ale také publicistika či dokumentární filmy, především historické.
tisková zpráva