Personálie

Tomáš Flajsar je novým generálním ředitelem Brammeru pro ČR a SR

Společnost Brammer, přední evropský distributor průmyslových produktů a služeb potřebných pro údržbu, opravy a generální údržbu, oznámila, že novým generálním ředitelem pro Českou a Slovenskou republiku se stal Tomáš Flajsar (40). Nahradil Ladislava Buriana, který zastával funkci generálního ředitele od roku 2010.

Tomáš FlajsarTomáš Flajsar studoval VUT v Brně a je držitelem Executive MBA titulu, který získal na University of Pittsburgh. Má více než 10letou praxi v manažerských pozicích se zkušenostmi s rozvojem podnikání, vedením firmy, obchodem, nákupem a logistikou ve strojírenském průmyslu, a to se zaměřením zejména na vakuové zařízení, automobilový a železniční trh. Před nástupem do společnosti Brammer působil ve firmě Edwards jako generální ředitel a jednatel pro ČR. Společnost Edwards je součástí Atlas Copco Group a je globálním lídrem ve vývoji a výrobě vakuových zařízení. V této pozici byl zodpovědný za výrobní závod v Lutíně a za Evropské distribuční centrum v Prostějově. Další významné vedoucí pozice zastával v Oděvním podniku, a. s., v Prostějově (1998–2003) a v Hanáckých železárnách a pérovnách, a. s., (2004–2009), které jsou součástí Moravia Steel.

Jeho největším životním koníčkem se stala házená, které se aktivně věnoval 34 let a které se i nadále věnuje, dnes hlavně jako trenér mladých talentů.

tisková zpráva, wd