Personálie

Změna v představenstvu firmy ROTO FRANK AG

Mezinárodní koncern ROTO FRANK AG se oficiálně rozloučil s Erichem Rosenkranzem, dlouholetým členem představenstva, který odchází do důchodu, a zároveň přivítal jeho nástupce Christopha Hugenberga. Slavnostní rozloučení proběhlo 20. dubna 2012 ve foyer závodu ROTO FRANK v Bad Mergentheimu, kde se sešlo více než 300 hostů z Německa i ze zahraničí.
Zleva: Dr. Michael Stahl, Erich Rosenkranz, Christoph HugenbergPředstavitelé politického dění, škol, spolků, bank i tisku, stejně jako zástupci z řad obchodních partnerů, dodavatelů přišli panu Rosenkranzovi poděkovat za spolupráci a popřát hodně štěstí k odchodu do důchodu. Zároveň přivítali Christopha Hugenberga, který převzal pomyslné žezlo vedení společnosti.
Dr. Michael Stahl, předseda dozorčí rady představenstva, vyzdvihl ve své řeči význam 35letého působení pana Rosenkranze ve společnosti a poděkoval mu za to, že dovedl divizi Střešní a solární technologie k významnému postavení na trhu. Centrála ROTO FRANK v Bad Mergentheimu dnes čítá více než 700 zaměstnanců a koncern po celém světě téměř 1400 a dosahuje ročního obratu přes 200 miliónů euro. V roce 2010 byla jeho práce potvrzena oceněním „Nejlepší závod Německa“ a „Výrobní závod roku“.
Na závěr večera proběhla desetiminutová laserová show jako poděkování divize Střešní a solární technologie koncernu ROTO FRANK AG významnému kolegovi a výjimečnému člověku.
tisková zpráva