Přednášky, exkurze

Den otevřených dřevostaveb už je za dveřmi

Už v sobotu 5. 10. 2019 si budou moci návštěvníci po celé České republice zdarma prohlédnout 38 rozestavěných i dokončených dřevostaveb. Domy budou otevřeny od 10 do 17 h za přítomnosti odborníků z firem prověřených v ADMD, kteří staví dřevostavby v souladu s certifikací Dokument národní kvality. Navíc se návštěvníci mohou zapojit do fotosoutěže o 23 cen v celkové hodnotě 270 000 Kč. Stačí se vyfotit u navštívené stavby a napsat nám, proč si chtějí postavit dřevostavbu.

Den otevřených dřevostaveb už je za dveřmiV soutěži pak mohou získat jednu z hodnotných cen, kterou využijí při výstavbě svého nového domu jako například konstrukční desky od společnosti Rigips, topné zrcadlo od společnosti ES systems produkt, paletu minerální kamenné izolace Isover a spoustu dalších cen. Kompletní seznam otevřených staveb a veškeré informace o akci najdete na webu www.DenDrevostaveb.cz. Otevřené stavby si můžete také prohlédnout na facebookové události zde.

Navštivte dřevostavby nejen ve vašem okolí! Můžete se přesvědčit o kvalitní a pečlivé práci certifikovaných dřevostavitelů z ADMD, získat důležité technické informace a také načerpat inspiraci při výběru svého nového domu. Záštitu nad akcí Den otevřených dřevostaveb převzal ministr zemědělství Miroslav Toman.

Lenka Trandová,
ředitelka ADMD