Přednášky, exkurze

Nepropásněte Den otevřených dřevostaveb

Asociace dřevěných a montovaných domů (ADMD) zve na 6. ročník akce Den otevřených dřevostaveb. Koná se v sobotu 5. 10. 2019. Po celé České republice budou dřevostavby zdarma zpřístupněny od 10 do 17 h za přítomnosti odborníků z realizačních firem. Navíc se návštěvníci mohou také zapojit do fotosoutěže o 23 cen v celkové hodnotě 270 000 Kč. Stačí se vyfotit u navštívené stavby a napsat nám, proč si chtějí postavit dřevostavbu. V soutěži pak mohou získat jednu z hodnotných cen, kterou využijí při výstavbě svého nového domu jako například konstrukční desky od společnosti Rigips, topné zrcadlo od společnosti ES systems produkt, s. r. o., paletu minerální izolace od společnosti Isover a spoustu dalších cen. Jejich seznam a podmínky soutěže najdete na www.admd.cz.

Navštivte dřevostavby nejen ve svém okolí. Můžete se přesvědčit o kvalitní a pečlivé práci certifikovaných dřevostavitelů, získat důležité technické informace a také načerpat inspiraci při výběru svého nového domu. Již nyní lze vybírat z více než 20 staveb. Kompletní seznam otevřených domů bude zveřejněn od 17. 9. 2019 na webu www.DenDrevostaveb.cz. Otevřené stavby si můžete také prohlédnout na facebookové události.

Cílem akce je přiblížit proces výstavby kvalitních dřevostaveb a pomoci s výběrem vysněného domu. Věříme totiž, že spokojené bydlení začíná kvalitním návrhem a končí pečlivou realizací dřevostavby od prověřených firem.

Lenka Trandová, ředitelka ADMD

Nepropásněte Den otevřených dřevostaveb