Projekty

Byla zahájena druhá fáze výstavby Čakovického parku

Společnosti M & K Development zahájila 2. fázi výstavby projektu Čakovický park. V první fázi již bylo v sousedství zámeckého parku v Praze-Čakovicích postaveno 105 bytů, ve druhé fázi byla nyní zahájena výstavba dalších 88 bytů. Čakovický park patří mezi největší developerské projekty tohoto typu v Praze, celkem se v projektu počítá s 274 byty.
Byty postavené v první fázi projektu nyní procházejí kolaudačním řízením, do konce roku 2012 bude možné se nastěhovat. Byty postavené ve druhé fázi, která právě začala, budou dokončeny ke konci roku 2013. Od počátku jsou koncipovány pro rodinné bydlení. Propojení se zámeckým parkem, mateřská školka a další občanská vybavenost v místě i velmi dobré spojení do centra tzv. metrobusem. Po stránce bytového designu se do projektu zapojila také designérka Simona Fritz, známá z televizního pořadu Jak se staví sen. I přes vysokou kvalitu bydlení se ceny bytů v tomto projektu pohybují již od 38 000 Kč/m².
Projekt Čakovický park byl oceněn i v prestižní soutěži Realitní projekt roku 2011, kde získal cenu Absolutního vítěze v kategorii cena veřejnosti.
tisková zpráva
 
Druhá fáze výstavby projektu Čakovický park