Projekty

Byla zahájena výstavba Centra Krakov

V pražských Bohnicích byla položení základního kamene zahájena stavba nového obchodního Centra Krakov. Otevření je plánováno na podzim roku 2013. Akce se zúčastnilo na sto lidí z řad budoucích nájemců, dodavatelů stavby a dalších obchodních partnerů developera. Hrubá stavba by měla být hotova v průběhu dvou měsíců, následovat pak budou především práce v interiéru.
Centrum Krakov nabídne ve třech nadzemních patrech přibližně 100 jednotek na 14 000 m² obchodních ploch včetně prostor k parkování; z hlediska velikosti se tedy bude jednat o menší (lokální) centrum. Investorem projektu je společnost Centrum Krakov. Martin Kubišta, předseda představenstva společnosti, řekl mj., že jejich cílem je, aby se prostor co nejvíce přizpůsobil požadavkům a potřebám zdejších obyvatel. Projekt dále spoluvlastní společnost S group holding (generální ředitel Martin Borovička), jehož dceřinou firmou je generální dodavatel stavby společnost Syner. Na financování se podílí Raiffeisenbank.
tisková zpráva
 
Obchodní Centrum Krakov – vizualizacePoklep základního kamene Centra Krakov: zleva: Jiří Janků, starosta Městské části Praha 8, Martin Kubišta, předseda představenstva společnosti Centrum Krakov, Martin Borovička, generální ředitel společnosti Syner, a Rudolf Rabiňák, výkonný ředitel Raiffeisenbank