Projekty

Developer YIT Stavo začal stavět další rezidenční projekt – KOTI Braník

Pražský projekt KOTI Braník společnosti YIT Stavo nabídne dalších 107 bytových jednotek dle vysokých finských standardů. KOTI Braník tvoří uzavřený areál čtyř bytových domů s byty v dispozicích od 1 + kk po 5 + kk. Projekt má splňovat náročné požadavky na bydlení.
Kromě bytů klasických dispozic v něm proto bude i několik jednotek mezonetového typu se střešními zahradami a terasami. Zhruba 10 % bytů bude vybaveno saunou. Budoucí majitelé si mohou nejen volit z různých standardů vybavení, ale mají i příležitost nechat si od YIT vytvořit dispozici bytu na míru.
 
Projekt KOTI Braník – vizualizaceProjekt KOTI Braník – vizualizace
 
Uzavřený areál poskytne obyvatelům maximální soukromí a bezpečí. K dispozici bude nepřetržitě fungující recepce i ostraha, vstupy do objektu budou na čip. Do vnitrobloku budou umístěny jak předzahrádky majitelů přízemních bytů, tak i vnitřní parková dvorana se vstupy do jednotlivých bloků s byty. Přístup do všech částí projektu bude bezbariérový.
KOTI Braník bude postaven tak, aby byl co nejšetrnější k životnímu prostředí a zároveň přinášel ekonomické výhody pro své obyvatele, tedy jako úsporný bytový dům s průkazem energetické náročnosti budovy B. Dokončení je plánováno na zimu 2013.
tisková zpráva