Projekty

Developer YIT vstupuje na český trh

Na trh rezidenční výstavby v České republice vstupuje silný skandinávský developer, přinášející bydlení ve finském stylu. Pilotní bytový projekt KOTI Hostivař společnosti představuje vyspělá technická řešení, standardy s prvky skandinávského designu, přírodní materiály a široké možnosti individuálních změn.
Bytový projekt KOTI Hostivař – vizualizaceKOTI Hostivař obsahuje 28 bytů v dispozicích 1 + kk až 4 + kk ve velikostech od 42,3 do 110,1 m2. Projekt citlivě kombinuje moderní bydlení ve finském stylu v bezprostřední blízkosti přírody s rychlou dopravní dostupností MHD do centra města. Zároveň nabízí komplexní občanskou vybavenost, nedaleká obchodní centra a širokou nabídku volnočasových aktivit.
„Naším cílem je využít dlouholeté finské know-how s důrazem na kvalitu provedení a představit nové trendy a inovace ve způsobu bydlení,“ říká Vladimír Dvořák, jednatel a výkonný ředitel YIT Stavo.
Skupina YIT vstupuje na náš trh prostřednictvím společnosti YIT Stavo. Ta plánuje v roce 2011 zahájit výstavbu celkem 240 bytových jednotek v pěti pražských lokalitách – na Hájích, v Košířích, v Hostivaři a největší s 95 bytovými jednotkami ve Strašnicích.
wd, tisková zpráva