Projekty

Pokračuje výstavba projektu Nad Rokytkou

Položením základního kamene Ing. Jan Jarolím, starosta Městské části Praha 9, slavnostně zahájil stavbu Rezidence, již třetí etapy úspěšného developerského projektu Nad Rokytkou skupiny BCD. Unikátní rezidenční čtvrť v lukrativní lokalitě ve Vysočanech tak bude moci opět rozšířit počet svých obyvatel.
V Rezidenci je 200 bytů situovaných v prostředí zeleného pásu podél říčky Rokytky. Jedná se opět nových moderních sedmipatrových domů s předzahrádkami u přízemních bytů, parkováním v garážích uvnitř domu a možností výběru výhledu na říčku. Autorem návrhu je renomovaný architektonický ateliér LOXIA. Kolaudovat by se mělo v polovině roku 2012.
Vybírat lze z variant 1 + kk, 2 + kk a 3 + kk, přičemž projekt nabízí unikátní možnost slučování bytových jednotek. Zájemci mají možnost výběru z nových dispozic bytů a ze široké škály standardů. Velká variabilita a překvapivá cenová dostupnost v atraktivní a klidné lokalitě, která nabízí možnosti sportovního vyžití a disponuje vynikající infrastrukturou.
tisková zpráva