Projekty

Projekt Mlýnský rybník – II. etapa

Společnost Skala Invest Group, developer rodinných domů a bytů, zahájila druhou etapu projektu Mlýnský rybník v Dobřejovicích. Do konce roku postaví dalších 17 rodinných domů.
V I. etapě projektu vyrostlo v Dobřejovicích 17 rodinných domů a dvojdomů, určených pro trvalé bydlení. Z důvodu velkého zájmu o domy a jejich rychlého prodeje se developer rozhodl realizovat i druhou etapu. Bude přistavěno 17 rodinných domů ve stylu staroanglické architektury. I ta je jedním z důvodů velkého zájmu, neboť je k architektuře dnešních rodinných domů vítanou alternativou. Viktoriánský styl je v Anglii, Nizozemí či Americe prověřen již více než sto lety, a to jak z hlediska vzhledu tak kvality konstrukce. Domy jsou stavěny za použití klasických a prvotřídních materiálů a technologií, cena je přitom srovnatelná s konkurenčními projekty. Předpokládané dokončení domů v II. etapě je v prosinci roku 2012.
 
Projekt Mlýnský rybník II. etapa – vizualizaceProjekt Mlýnský rybník II. etapa – vizualizaceProjekt Mlýnský rybník II. etapa – vizualizace
tisková zpráva