Projekty

PSJ a Crescon začnou stavět rezidenci Nad Podolskou vodárnou

Společnosti PSJ a Crescon zahájí ještě do konce tohoto roku na základě pravomocného stavebního povolení výstavbu komorního bytového domu Rezidence Nad Podolskou vodárnou. Nabídne nadstandardní bydlení v lokalitě pražského Podolí v ulici Na Dolinách 24. Dokončení projektu je plánováno na jaro 2015.
Rezidence Nad Podolskou vodárnou – vizualizaceVýstavba začne zbouráním původního objektu, na který je vydán platný demoliční výměr. Nově zde vyroste architektonicky zajímavý dům jednoduchého kubického tvaru se šesti nadzemními a jedním podzemním podlažím. Nabídne osm bytových jednotek v dispozici 3 + kk, 4 + kk a 5 + kk o velikostech 95 m² až 134 m². Autorem návrhu je ateliér Heidler Architekti Stanislava Heidlera. Architekt originálně využil svažitosti terénu. Dům tak nenabídne předzahrádky jen u přízemních bytů, ale budou patřit i k bytovým jednotkám ve vyšších podlažích.
Ke standardnímu vybavení luxusních bytů patří podlahy z dubového dřeva, kvalitní keramické obklady v koupelně, značková sanitární keramika a baterie.

tisková zpráva