Projekty

Stavba nového Centra Černý Most vstupuje do druhé fáze

Otevřením moderního parkovacího domu bude brzy završena první fáze výstavby nového Centra Černý Most v Praze. Společnost Unibail-Rodamco, majitel a provozovatel nákupního centra, již vybrala generálního dodavatele stavby. Nové nákupní centrum nabídne svým zákazníkům na ploše přes 82 000 m² více než 160 obchodních jednotek.
Parkovací dům, který bude uveden do oficiálního provozu dne 5. září 2011, nabídne zákazníkům 860 míst zdarma na prvních pět hodin parkování. Slavnostní otevření proběhne v sobotu 17. září. 
Na většině současných parkovacích ploch bude pokračovat výstavba. Společnost Unibail-Rodamco, majitel a provozovatel Centra Černý Most a Centra Chodov a většinový vlastník nákupního centra Arkády Pankrác, ukončila výběrové řízení a oznámila jméno generálního dodavatele – společnosti VCES, a. s. Otevření nového Centra Černý Most se plánuje na jaro 2013.
Projekt je zajímavý svým interiérovým a exteriérovým designem v kombinaci s maximálním důrazem na udržitelný rozvoj. Velká pozornost byla věnována každému detailu. V souladu s environmentální politikou společnosti byly vybírány jen ty nejmodernější materiály a stavební technologie s minimálním dopadem na životní prostředí. V průběhu výstavby budou maximálně využity zkušenosti dodavatele VCES, a. s., a jeho mateřské společnosti, stavební skupiny Bouygues, s realizací podobných projektů po celém světě.
tisková zpráva
 
Nové Centrum Černý Most – vizualizaceNové Centrum Černý Most – vizualizace