Projekty

V rezidenčním komplexu Modřanský Háj začíná výstavba budovy A6

Developer Avestus Real Estate zahájil výstavbu nového bytového domu A6 ve svém rezidenčním komplexu Modřanský Háj v Praze 4, který již získal několik ocenění. O výstavbu se postará generální dodavatel výstavby budovy A5 společnost Gemo Olomouc. Budova A6 po svém dokončení nabídne celkem 25 bytů. Velikost bytů bude od 2 + kk do 4 + kk.

Nová budova doplní stávající pětici budov, které tvoří nízkopodlažní rezidenční komplex nacházející se v blízkosti Modřanské rokle v okolí Prahy 4-Cholupic. Komplex, který je postaven na 12 hektarech svažujících se pozemků, nabízí celou řadu možností. Kromě bytů představí projekt v další fázi terasové domy, vila-domy a dvojdomy – vše přímo vedle lesa. Rezidenční komplex je dílem ateliéru A69 – architekti, s. r. o.

Většina budov má maximálně tři podlaží a všechny byty a domy zahrnují možnosti výběrů zelených ploch, jako jsou balkóny, terasy nebo zahrady a vyhrazená parkovací místa v garáži. Služby a občanská vybavenost, jako například hřiště, jsou k dispozici spolu s golfem, tenisovou halou, stezkou pro kola a in-line brusle, a řadou dalších outdoorových aktivit.

tisková zpráva