Projekty

Začalo se se stavbou rezidenčního projektu KOTI Troja

Nová developerská společnost na českém trhu YIT Stavo zahajuje již třetí projekt během posledního roku – bytový dům KOTI Troja. Ten vyroste ve stejnojmenné pražské městské části a nabídne celkem 83 bytových jednotek postavených v duchu vysoce kvalitních finských standardů.
KOTI Troja v Praze 8 nedaleko Trojského zámku, pražské ZOO, botanické zahrady a vinice svaté Kláry nabídne jak byty klasické, tak i mezonetové v dispozicích 1 + kk až 4 + kk a velikostech od 31 m² až do 151 m². Pod architektonickým řešením je podepsán ateliér C.A.I.S. architekti. Projekt je koncipován jako nízkoenergetický s průkazem energetické náročnosti budovy B. Dokončení celého projektu je naplánováno na jaro 2013.
KOTI Troja vychází ze zásad kvalitního finského bydlení. Samozřejmostí je šetrnost k životnímu prostředí a převaha přírodních materiálů. Charakteristické jsou prvky skandinávské architektury a designu a široké možnosti individuálního řešení jednotlivých bytů. 18 bytových jednotek bude dle finských tradic vybaveno saunou. Ke každému bytu patří sklepní kóje, k většině bytů pak balkón nebo terasa. Součástí domu je rovněž kočárkárna. Ve třech podzemních podlažích bude k dispozici 73 parkovacích stání.
Bytový dům KOTI Troja – vizualizaceBytový dům KOTI Troja – vizualizaceBytový dům KOTI Troja – vizualizace
 tisková zpráva