Projekty

Začíná I. etapa stavby Rezidence Na Plachtě v Hradci Králové

První etapa stavby bytového komplexu Rezidence Na Plachtě už zná svého dodavatele. Zakázka byla svěřena společnosti Syner ze skupiny S group holding, která bude při výstavbě plnit roli vyššího koordinujícího dodavatele. Předpokládá se, že značná část subdodávek bude zajištěna lokálními firmami jak přímo z Hradce Králové, tak ze širšího královéhradeckého regionu.

Staveniště bude v nejbližších dnech předáno dodavateli a stavební práce započnou ihned poté. Dle vyjádření investora vše probíhá v souladu se stanoveným harmonogramem projektu. Dokončení první etapy je plánováno na léto 2016 tak, aby se již koncem léta mohli stěhovat první majitelé bytů.

Začíná I. etapa stavby Rezidence Na Plachtě v Hradci KrálovéZačíná I. etapa stavby Rezidence Na Plachtě v Hradci Králové

Obytný soubor Rezidence Na Plachtě vzniká v těsné blízkosti hradecké odpočinkové zóny – přírodní památky Na Plachtě. Celý projekt je tvořen dvaceti čtyřpodlažními bytovými domy od viladomů s devíti byty až po větší bytové domy s třiceti bytovými jednotkami. V první etapě bude postaveno 47 bytů ve dvou viladomech a jednom větším bytovém objektu, zahájení další etapy projektu je plánováno již na začátek roku 2016.

tisková zpráva