Projekty

Zahájena výstavba projektu nízkoenergetických domů Krásné Počernice

Developerská společnost Konhefr na základě pravomocného stavebního povolení zahajuje výstavbu nízkoenergetického projektu Krásné Počernice. V jižní části Horních Počernic v Praze 20 tak začíná vyrůstat 43 bytů a jeden rodinný dům. Projekt nabízí i jedenáct bytů v zemi.
V rámci projektu budou postaveny tři bytové domy. K většině bytů patří terasa či předzahrádka. Soubor doplňuje jeden solitérní dvoupodlažní rodinný dům. Dokončení celého projektu je naplánováno na podzim příštího roku. Za architektonickým návrhem stojí ateliér Hlaváček & Partner.
Krásné Počernice navazují na předchozí výstavbu společnosti nejen lokalitou, ale zejména použitím osvědčených technologií a postupů, které zajišťují kvalitní a komfortní bydlení s důrazem na nízké provozní náklady. Celý projekt je koncipován jako nízkonenergetický. Každý z domů bude vybaven tepelným čerpadlem a rekuperací vzduchu. To, že všechny budovy v projektu Krásné Počernice splňují ta nejpřísnější kritéria, dokazuje zisk Průkazu energetické náročnosti budovy typu A.
tisková zpráva
 
Projekt Krásné Počernice – vizualizaceProjekt Krásné Počernice – vizualizaceProjekt Krásné Počernice – vizualizace