Průmysl a obchod

1 FLOOR zahájí rok 2011 produktovou akcí

Již více než půl roku mohou zákazníci pořizovat podlahové krytiny v úspěšně fungující specializované maloobchodní síti 1 FLOOR, jejímž spoluzakladatelem je společnost Kratochvíl parket profi, přední český dovozce a distributor podlahových krytin v ČR a SR. Ke konci letošního roku zahrnuje síť 1 FLOOR již 50 partnerských prodejen rozmístěných po celé ČR a 20 poboček na Slovensku.
„Společná mediální prezentace sítě 1 FLOOR v roce 2011 bude pro další posílení pozice na trhu směřovat především do billboardových kampaní a na podporu internetu a tištěných médií,“ informuje Petr Kratochvíl, jednatel společnosti Kratochvíl parket profi, a doplňuje: „Na začátek nového roku jsme, coby dodavatel podlahových krytin do sítě 1 FLOOR, pro partnery připravili speciální produktovou akci, spočívající v cenovém zvýhodnění vybraných dekorů z kolekcí vícevrstvých dřevěných krytin švédské výroby Kährs.“ Zvýhodněné cenové podmínky při nákupu vybraných druhů podlahových krytin v prodejnách sítě 1 FLOOR tak čekají i na koncové zákazníky.
 
Partnerství se sítí 1 FLOOR přináší jednotlivým členům i řadu dalších výhod, např.: záruku kvalitního sortimentu a spolehlivost při dodávce, odborné poradenství a vyškolení personálu, možnost účastnit se odborných seminářů a briefingů se zástupci výrobců podlahových krytin či zajištění jednotných propagačních materiálů.
Kromě dřevěných vícevrstvých krytin Kährs si zákazníci sítě 1 FLOOR mohou vybírat z kolekcí dvouvrstvých dřevěných parket Bauwerk, zajímavých dřevěných krytin od holandského výrobce Solidfloor, laminátových a vinylových krytin od německé firmy Witex, oblíbené a praktické vinylové krytiny DesignLine od Windmöller Flooring či z dekorů přírodního Marmolea Click od firmy Forbo. Prodejny sítě 1 FLOOR navíc zákazníkům nabízejí servis v podobě pokládky a dlouhodobé údržby krytin.
 
Podrobnější informace o specializované maloobchodní síti 1 FLOOR, o jednotlivých členských prodejnách i o nabízeném sortimentu naleznete na www.1floor.eu.
tisková zpráva