Průmysl a obchod

500 korun zpět za nové střešní okno Velux

Za každé koupené kyvné střešní okno VELUX se zasklením 59 a 73 dostanete zpět 500 Kč. Stačí vyplnit jednoduchý kupon a zaslat ho do konce listopadu společně s kopií účtenky do firmy. Nákup musíte uskutečnit do 15. listopadu 2013.
Střešní okna GZL 59, standardní celodřevěná s ventilační štěrbinou a izolačním dvojsklem, jsou ideální pro ty, kteří požadují kvalitu, ale zároveň hledají ekonomicky výhodná řešení. Pro náročnější uživatele jsou v nabídce střešní okna GGL/GGU 59 s ventilační klapkou, která umožňují větrání i při zavřeném okně. Okno navíc díky své konstrukci lépe brání pronikání venkovního hluku do interiéru. Střešní okna GGL/GGU 73 s bezpečným energeticky úsporným dvojsklem nabízí všechny výhody předcházejícího modelu, ale také něco navíc – samočisticí vrstvu na vnější straně zasklení. Pokud preferujete bezúdržbový povrch, volte bílá bezúdržbová střešní okna.
 
Nejpozději do 30. listopadu 2013 zašlete do firmy vyplněný kupon a kopii dokladu o nákupu střešních oken VELUX (se specifikací jejich typů a počtem) v době kampaně. Podmínkou je uvedení vašeho bankovního účtu, na který vám bude zaslána finanční částka odpovídající počtu zakoupených oken. Kupon si můžete stáhnout na www.velux.cz.
tisková zpráva
Ventilační klapka střešních oken VELUX umožňuje větrání i při zavřeném okněBezúdržbová střešní okna GGUCelodřevěná kyvná střešní okna GGL jsou prověřenou klasikou