Průmysl a obchod

Akce Lindab Víno a čokoláda prodloužena

Akce „Víno a čokoláda“ se vztahuje na lehké bezúdržbové krytiny Lindab Ideal, MegaTopline s tl. 0,5 mm v povrchové úpravě Classic a je platná od 1. 9. 2012. Dva nejoblíbenější odstíny střešní krytiny – hnědá a vínová – jsou nyní až do konce listopadu za akční cenu od 226 Kč/m² bez DPH.
Základem bezúdržbové profilované krytiny Lindab je tenký, žárově pozinkovaný ocelový plech. Systém povrchové úpravy Classic ji pak předurčuje pro použití do míst v náročných klimatických podmínkách i do města, pro průmyslové stavby i rodinné domy. Jde o nejčastěji využívanou povrchovou úpravu s vynikajícím poměrem ceny a užitné hodnoty. Je naprosto bezúdržbová a není třeba ji nijak ošetřovat ani natírat.
Profilovaná krytina Lindab vyniká rychlou a jednoduchou pokládkou. Technické oddělení vypracuje přesný kladečský plán a krytina se pak vyrábí v metr širokých pásech, v přesně definovaných rozměrech na míru konkrétní střechy. Pokud je přeci jen třeba, zejména u atypických střešních konstrukcí, lze krytinu na místě jednoduše doupravit stříháním. Na krytiny Lindab s povrchem Classic se vztahuje záruka 15 let. V nabídce je množství dalších barev v lesklém i matném povrchu, včetně metalických odstínů a barvy mědi.
Více na www.lindab.cz a www.lindabstrechy.cz nebo u prodejců.
tisková zpráva