Průmysl a obchod

Baumit BetonDesign – omítky vzhledu pohledového betonu

Baumit BetonDesign jsou finální povrchové úpravy omítek, které tvůrčím způsobem rozšiřují dosud používané standardní struktury povrchů. Je tak možné docílit vzhledu např. pohledového betonu při jejich aplikaci v interiéru, na fasádě i na kontaktní zateplovací systémy.
Jedná se o nové kreativní zpracování omítek, které se vytváří nanášením probarvené jemnozrnné omítky Baumit FillTop na vrstvu omítky Baumit SilikonTop a jejím vyhlazováním.

 

Baumit BetonDesign je možné realizovat nejen v šedých odstínech betonu, ale i v širokém spektru příslušných barevných odstínů vzorníku Baumit Life.

Tyto kreativní úpravy povrchů omítek je možné s výhodou použít v těch případech, kde by použití klasického pohledového betonu bylo nemožné, finančně neúnosné nebo technicky neproveditelné. Ve spojení s osvědčenými zateplovacími systémy Baumit se docílí nejen vynikající tepelné izolace, dobré paropropustnosti, vysoké odolnosti proti povětrnostním vlivům ale i nových vzhledových možností omítek. 

Kreativním způsobem je možné individuálně upravit charakter povrchu fasády za použití neporovnatelně nižších nákladů a jednodušších technických detailů. V kombinaci s prvotřídním zateplovacím systémem přináší Baumit BetonDesign nové estetické hledisko umožňující vytváření jedinečných staveb. 

Reference:

   

podle podkladů společnosti Baumit