Průmysl a obchod, Střechy

Betonové tašky Bramac STAR v novém barevném provedení

Bramac, přední výrobce a dodavatel střešních krytin a doplňků, rozšířil barevnou škálu betonových tašek s technologií STAR o čtyři nové, exkluzivní barvy. Zákazníci tak mohou vybírat od přírodních tónů až po metalické odstíny. V provedení STAR společnost Bramac aktuálně nabízí profily Classic a Tegalit. Unikátní povrchová technologie má pro střešní krytinu praktický význam, ale také ji propůjčuje atraktivní vzhled.

Na betonové tašky s technologií STAR je aplikována vrstva vysoce probarveného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký povrch. Vrstva mikrobetonu je přetažena i přes celou plochu předního řezu tašky. Technologie zvyšuje ochranou schopnost a odolnost krytiny před extrémními vlivy počasí a zajišťuje dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti. Speciální, do povrchu integrované pigmenty odráží část infračerveného záření a tím omezují přehřívání střechy a podkroví.

Betonové tašky s technologií STAR mají reflexní povrchBetonová taška Tegalit STAR má dvě nové barvy: granit metalic a kaštanovou

V unikátním provedení STAR společnost Bramac zatím nabízí dva profily střešních tašek – Classic a Tegalit. Zatímco Classic představuje nejprodávanější profil se symetrickým zvlněním, pro Tegalit jsou typické čisté linie a moderní pojetí. Minimalismus betonové tašky Tegalit koresponduje se současnými architektonickými trendy.

Betonová taška Classic STAR v novém barevném provedení: granit metalic, mocca metalic, terracotta, kaštanová

Technologie STAR má pro střešní krytinu nejen praktický význam, ale také jí propůjčuje atraktivní vzhled, patrný již na první pohled. A právě v tomto ohledu vyšel Bramac vstříc svým zákazníkům. V letošním roce u obou profilů rozšířil nabídku barevného provedení. Nabídka střešní tašky Tegalit STAR se rozrostla o dvě barvy: ke stávajícím barvám cihlově červené, červenohnědé, ebenově černé a zinkově šedé přibyly terracotta a granit metalic. Profil Classic je aktuálně nabízen v osmi barevných provedeních: klasické barvy cihlově červenou, červenohnědou, tmavěhnědou a černou doplnily terracotta, kaštanová, mocca metalic a granit metalic. Velkou pozornost odborné i laické veřejnosti bude jistě poutat začlenění moderních a velmi elegantních metalických odstínů.

podle podkladů společnosti Bramac střešní systémy