Průmysl a obchod

Bytový dům pro luxusní bydlení Procházkova 7 byl dokončen

Developerská společnost Crescon dokončila rezidenční projekt komorního luxusního bydlení. Bytový dům s osmi exkluzivními byty vyrostl v pražské čtvrti Podolí v ulici Procházkova, jejíž jméno nese ve svém názvu – Procházkova 7.
Bytový dům Procházkova 7Projekt luxusního bydlení podle návrhu Ing. arch. Heidlera z architektonické kanceláře VHE je postaven v souladu se současnými trendy české architektury. Zároveň vychází z tradičního funkcionalismu první republiky, jehož prvky transformuje soudobým způsobem. Respektuje okolní vilovou zástavbu a přesně zapadá do jedinečné atmosféry pražského Podolí. „Náš předpoklad, že segment luxusního bydlení si zájemce vždy najde, se ukázal jako správný. Podolí jako tradiční rezidenční čtvrť Prahy 4 je velmi příjemnou a navíc investičně zajímavou lokalitou. Jedná se o čtvrť s ulicemi alejového typu se starší vilovou a činžovní zástavbou, se kterou koresponduje i architektura našeho projektu,“ říká Jan Jerie, ředitel společnosti.
Bytový dům Procházkova 7 je řešen jako solitérní objekt s pěti nadzemními podlažími, ve kterých je umístěno 8 bytových a 1 nebytová jednotka. Byty jsou realizovány v dispozicích 3 + kk a 4 + kk a ve velikostech od 92,7 m² až po 119,9 m². Ke každému bytu náleží prostorná terasa. V pátém ustupujícím podlaží se rozprostírá penthouse s rozlehlou střešní terasou, nabízející krásný výhled do širokého okolí. V prvním nadzemním podlaží je situován byt 3 + kk s přímým vstupem na soukromou zahradu, jedna nebytová jednotka a posilovna. Podzemní podlaží objektu je využito pro parkování a sklepní kóje. Pro byty v projektu Procházkova 7 je typické propracované dispoziční uspořádání a precizní technické provedení. O vysoké kvalitě svědčí i standardy vybavení bytů od předních světových výrobců.
tisková zpráva