Průmysl a obchod

Časopis Můj dům na internetu v novém kabátě!

Nový moderní web má od nového roku časopis Můj dům. Fanoušci Mého domu mohou nyní kromě tištěné verze navštívit rodinné domy rovněž na webu www.mujdum.cz. Webové stránky jsou každý den aktualizovány o nové články.
 
Čekají na Vás zajímavosti z rubriky Stavba (http://www.mujdum.cz/rubriky/stavba/), Interiér (http://www.mujdum.cz/rubriky/interier/), Koupelny (http://www.mujdum.cz/rubriky/koupelny/), Kuchyně (http://www.mujdum.cz/rubriky/kuchyne/), Zahrada (http://www.mujdum.cz/rubriky/zahrada/) a Alternativy (http://www.mujdum.cz/rubriky/alternativy/).
Hlasovat můžete v zajímavých anketách a navíc máte možnost získat předplatné časopisu Můj dům (http://www.mujdum.cz/rubriky/souteze/soutez-o-predplatne-casopisu-muj-dum_126.html)! Stačí se zaregistrovat (http://www.mujdum.cz/registrace.php) na stránkách www.mujdum.cz. Registrace je zdarma a redakce Mého domu každý den vybere jednoho výherce!
Pokud využíváte sociální síť Facebook (http://www.facebook.com/pages/Muj-dum/146074105442979), pak doporučujeme stát se fanouškem stránky. Získáte tak rychle přístup ke všem novinkám, které jsou na webu publikovány. Stejně jako na Facebooku najdete časopis Můj dům také na sociální síti Twitter (http://twitter.com/mujdumcz)!
Spolu s časopisem Můj dům jsou webové stránky www.mujdum.cz vaším průvodcem světem bydlení, který vás zavede do interiérů luxusních domů, do nichž byste se jinak nepodívali. Můj dům je časopis do každé domácnosti, ať bydlíte v luxusní vile či sníte v garsonce o lepším bydlení. Můj dům ví, jak ho získat.
S webem www.mujdum.cz můžete snít o vlastním bydlení, plánovat stavbu domu nebo zařizovat byt, navrhnout si zahradu a hledat alternativní řešení, která vás zbaví závislosti na dodávkách elektřiny, tepla a vody.
Tomáš Horáček