Průmysl a obchod, Stavební chemie

Ceresit CM 12 Plus – tenkovrstvé lepidlo pro lepení obkladů a dlažeb v interiéru i exteriéru

Zlepšené lepidlo se zvýšenou přilnavostí Ceresit CM 12 Plus Premium Pro (C2TE) je určené k lepení nenasákavé (gresové) dlažby, obkladů a dlažeb, desek z betonu a přírodního kamene (nenáchylného na probarvení). Podkladem může být beton, cementové potěry, cementové i vápenocementové omítky. Vlastnosti lepidla umožňují použití na sádrovláknité desky a sádrokarton (tl. ≥ 12,5 mm) a hydroizolace a těsnicí malty Ceresit.

Ceresit CM 12 Plus – tenkovrstvé lepidlo pro lepení obkladů a dlažeb v interiéru i exteriéruVysoká přídržnost lepidla umožňuje použití i na kritických podkladech, jako jsou stávající keramické obklady a dlažby, pevné malířské nátěry, sádrové podklady, anhydrit a pórobeton. Voděodolné a mrazuvzdorné lepidlo je vhodné pro interiér a exteriér, kde se ideálně uplatní při lepení obkladů a dlažby na balkonech a lodžiích. Díky svým vlastnostem může být použito pro oblasti zatížené působením vlhkosti a na podlahové vytápění. Ceresit CM 12 Plus Premium Pro získal díky velmi nízkému obsahu emisí i prestižní certifikaci EMICODE EC1 Plus. Použití tak garantuje nejvyšší možné zabezpečení kvality vzduchu v interiéru a dlouhodobou ochranu zdraví.

Lepidlo Ceresit CM Plus Premium Pro (C2TE) má přídržnost (dle normy ČSN EN 12004) ≥ 1 N/mm², skluz ≤ 0,5 mm a prodloužena je doba jeho zavadnutí.

podle podkladů společnosti Henkel ČR