Průmysl a obchod

Českomoravský beton uvedl do provozu nový internetový portál transportbeton.cz

Na začátku října spustila skupina Českomoravský beton nový obchodní portál s názvem www.transportbeton.cz, který prezentuje uživatelům internetu komplexní přehled výrobků a služeb, které Českomoravský beton nabízí.
Homepage transportbeton.czNový portál poskytuje přehledné informace o firmě Českomoravský beton, a. s., a nabízí je v přehledném členění na jednotlivé společnosti ve skupině, divize a provozované betonárny. Transportbeton.cz je místem, kde návštěvníci naleznou ucelenou nabídku betonů, speciálních produktů a souvisejících služeb, rychle a snadno najdou všechny potřebné informace z oblasti výroby a čerpání čerstvých betonových směsí. Ocení zejména sekci „Betonárny“, v níž je k dispozici interaktivní mapa České a Slovenské republiky. Tato aplikace, jejímž prostřednictvím rychle získají kontakty na jednotlivé provozy, je rozšířena i o další funkcionality, např. o vyhledávání nejbližších betonáren, plánovaní tras a zjišťování vzdáleností.
Za pozornost stojí i inovace on-line poptávkového systému, jehož prostřednictvím mohou zákazníci zaslat poptávku na zvolenou betonárnu nebo obchodníka. Zadávání poptávky je jednoduché a umožňuje rychlou orientaci v komplexní nabídce produktů a služeb. Českomoravský beton garantuje odpověď do dvou pracovních dnů od obdržení poptávky. Uživatelé najdou na novém portálu informace i o dalších společnostech HeidelbergCement Group, které operují v České republice.
Nové řešení obchodního webu skupiny Českomoravský beton vychází z důkladné analýzy chování uživatelů, respektuje požadavky zákazníků a jejich očekávání ve vztahu k současným trendům a používaným aplikacím českého internetu.

tisková zpráva