Průmysl a obchod

Developer Goodman postaví v Belgii obří logistické centrum

Společnost Goodman Group postaví pro firmu Stanley Black & Decker v belgickém Tessenderlo (provincie Limburg) logistické centrum o výměře 64 462 m². Jedná se o největší průmyslový objekt, který bude v Belgii postaven za poslední více než 3 roky.
Centrum zahrnuje skladové prostory o rozloze 61 486 m², 2398 m² kancelářských a společenských prostor a 578 m² technických prostor. Výstavba bude zahájena v listopadu a předávání bude probíhat po jednotlivých fázích. První polovina skladových prostor a celé kancelářské prostory budou předány v dubnu 2012, zatímco zbylá část skladových objektů pak bude zákazníkovi předána na konci listopadu 2012. Nový objekt bude vybaven celou řadou moderních vymožeností, včetně světelných senzorů a senzorů pohybu. Ve skladu je přirozené světlo a na stěnách a stropech pak reflexní nátěry.
Nové prostory budou sloužit jako distribuční centrum pro širokou paletu stavebních a kutilských produktů. Distribuční centrum bude obsluhovat zákazníky v zemích Beneluxu, ve Francii, v Německu, v Rakousku, ve Švýcarsku a ve Skandinávii.
 
Skupina Goodman je integrovanou developerskou společností, která vlastní, staví a řídí logistické a komerční objekty v kontinentální Evropě, Velké Británii a v Asii a Tichomoří. Investuje do obchodních parků, kancelářských budov, průmyslových objektů a také do skladových a distribučních center.
tisková zpráva