Průmysl a obchod

Distributor stavebních materiálů PRO-DOMA otevřel první prodejnu podle nového shop-konceptu EURO-MAT

Druhý největší distributor stavebních materiálů na našem trhu společnost PRO-DOMA, jejímž sortimentem jsou také potřeby pro zahradu a řemeslníky, slavnostně otevřel v Mukařově svoji první prodejnu vytvořenou podle konceptu evropského uskupení největších distributorů stavebních materiálů EURO-MAT S. A.
Nová prodejna společnopsti PRO-DOMA v MukařověNěkolikaměsíční práce na splnění všech přísných pravidel, která jsou obsahem tohoto unikátního shop-konceptu, byla završena symbolickým přestřižením pásky obchodním ředitelem společnosti PRO-DOMA Danielem Křížkem. Prodejnu v Mukařově, sídlící jen několik stovek metrů od centrály společnosti, by mělo do budoucna následovat všech 50 prodejen společnosti.
PRO-DOMA, spol. s r. o., je rodinnou, ryze českou společností, která je na trhu již více než 20 let a zejména v poslední době výrazně akcelerovala svůj růst. Účelem propojení s EURO-MAT S. A. je posílení konkurenceschopnosti společnosti a tvorba platformy pro podporu a rozvoj spolupráce s mezinárodními dodavateli. PRO-DOMA se stala členem EURO-MAT S. A. v roce 2010.
tisková zpráva