Průmysl a obchod

Do konce března lze využít slevový poukaz od Wienerbergeru

Firma Wienerberger cihlářský průmysl nabízí slevové poukazy pro ty, kteří se pouštějí do stavby rodinného domu. Pro využití slevového poukazu je nutné objednat u výrobce do 31. 3. 2018, s vývozem z výrobního areálu nejpozději do 30. 4. 2018. 

Slevy se vztahují na následující výrobky:
● Porotherm Profi/Profi Dryfix – sleva 36 %
Díky zbroušeným plochám mají cihly jednotný přesný rozměr, což se projeví na snížení spotřeby malty, minimalizaci vzniku prasklin, ušetří se čas i prostor na staveništi, zvýší se tepelný odpor zdiva, sníží se jeho vlhkost a urychlí se samotný proces zdění.
● Porotherm T Profi/T Profi Dryfix – sleva 27 %
Zdivo z těchto cihel v sobě spojuje výhody pálené cihly (pevnost, únosnost, ochrana proti hluku a požáru apod.) a minerální anorganické izolace (tepelná ochrana, difuze vodních par, stálost parametrů). Oba materiály jsou přírodního původu, ekologicky nezávadné, snadno recyklovatelné, navíc jejich spojením získá zdivo vynikající, dlouhodobě stabilní tepelněizolační parametry. Izolant skrytý uvnitř cihel není náchylný k mechanickému a biotickému poškození.
● Porotherm Profi EKO+/Profi+ –sleva 36 %
Tyto broušené cihelné bloky jsou ideálním stavebním materiálem pro zdravé bydlení, neboť se jedná o kvalitní přírodní stavební materiál disponující vysokou pevností, stabilitou i odolností. Vhodné jsou zejména pro nízkoenergetické domy bez zateplení.
● Stropní nosníky POT, stropní vložky MIAKO PTH, věncovky PTH – sleva 40 %
Porotherm stropy tvořené cihelnými vložkami MIAKO a keramobetonovými stropními nosníky se používají v běžném i vlhkém prostředí uzavřených objektů. Věncovky PTH slouží k omezení tepelných mostů obvodových stěnových konstrukcí.
● Překlady Porotherm – sleva 40 %
Dle typu se překlady Porotherm používají jako nenosný nebo plně nosný prvek nad okenními a dveřními otvory ve zděných stěnových konstrukcích.
● Obkladové pásky rovné a rohové Terca – typ KASTANJEBRUIN a WISSELBONT – sleva 28 %
Neomítnuté cihlové zdivo představuje nezaměnitelný stavební prvek s jedinečným architektonickým výrazem. Lícové cihly a obkladové pásky Terca nabízejí bohatou škálu barevných odstínů a povrchových úprav, které umožňují realizovat cihlové zdivo v moderním stylu. Lícové cihly Terca jsou nositelem tradice v nové podobě.

Slevový poukaz je časově omezen a je platný pouze na rodinné domy, na které bude zpracována cenová nabídka dle vašeho požadavku (na základě zaslané projektové dokumentace). K jeho získání je nutná registrace zde. Poté obdržíte e-mailem poukaz ve formátu pdf a do čtyř pracovních dnů vás bude kontaktovat operátorka zákaznického servisu a pomůže vám s uplatněním poukazu u vybraných obchodních partnerů výrobce.
Do objednávky pro vaši stavbu je nutné, aby stavebniny nebo obchodní partneři výrobce uvedli vaše jméno, příjmení, místo stavby a kód poukazu.
tisková zpráva