Průmysl a obchod

Eaton oslavil 100 let existence a změnil logo na svých produktech

Eaton Elektrotechnika, s. r. o. (dceřiná společnost Eaton Corporation), významný výrobce a distributor elektrotechnického zařízení, letos slaví 100 let existence celé skupiny. Zástupci Eatonu v ČR proto pozváním představitelů státní správy, partnerů, odborníků i novinářů do výrobního závodu v Suchdole nad Lužnicí završili společné oslavy. Eaton pro návštěvníky poprvé od roku 2004 uspořádal den otevřených dveří.
Eaton oslavil 100 let existenceV České republice Eaton dodává přístroje pro domovní a průmyslové elektroinstalace a přístroje pro distribuci elektrické energie a záložní zdroje. Zaměstnává více než 1100 pracovníků různých profesí a řadí se tak mezi významné zaměstnavatele v oboru. Jen v Suchdole nad Lužnicí zaměstnává 939 pracovníků.
Plné začlenění koncernu Moeller do skupiny Eaton se aktuálně projevilo i změnou loga na vyráběných produktech v závodě v Suchdole nad Lužnicí. Původně jističe a rozvaděče Moeller patří v ČR totiž mezi nejčastěji instalované a prodávané produkty. Začleňování značky Moeller tak bylo prováděno postupně a již od roku 2008. V roce 2009 došlo k přejmenování společnosti na Eaton Elektrotechnika (dříve Moeller Elektrotechnika) a nynější změna označení produktů je nyní posledním krokem. Eaton Elektrotechnika tak dnes vyrábí a dodává na český trh přístroje výhradně s logem Eaton.
tisková zpráva