Informace výrobců, Materiály, Průmysl a obchod, Stavební chemie

Epoxidová spárovací hmota Ceresit CE 79 UltraPox Color a probarvovací pasta Ceresit CE 80 UltraPox Mix – inovace roku v obkladačském oboru

Cech obkladačů České republiky vyhlásil v závěru listopadu 2014 v Hustopečích u Brna vítěze VIII. ročníku prestižního ocenění Inovace roku. Titul v kategorii Stavební chemie získala epoxidová spárovací hmota Ceresit CE 79 UltraPox Color a probarvovací pasta Ceresit CE 80 UltraPox Mix. Diplom z rukou předsedy představenstva Cechu obkladačů Romana Pommera převzal Jiří Pavlíček, manažer technické podpory Ceresit (Henkel ČR).

Diplom pro Ceresit CE 79/80Diplom z rukou předsedy představenstva Cechu obkladačů Romana Pommera (vpravo) převzal Jiří Pavlíček, manažer technické podpory Ceresit (Henkel ČR)

U spárovací hmoty a probarvovací pasty Ceresit UltraPox bodovaly u členů Cechu konkrétní fakta a argumenty. „Zejména možnost dobarvení spárovací hmoty podle potřeby, jednoduchost a snadné zpracování, velmi podstatná je i možnost dodatečně opravit drobné poškození vzniklé při zpracování,“ uvedl Jiří Pavlíček.

Ceresit CE 79 UltraPox ColorCeresit CE 80 UltraPox Mix

Oba výrobky jsou součástí epoxy systému Ceresit UltraPox, který tvoří ucelený sortiment produktů pro utěsnění, lepení a spárování obkladů a dlažby. Epoxidová spárovací hmota Ceresit CE 79 UltraPox Color má ve srovnání s obdobnými výrobky na trhu pastovitější konzistenci a lépe se zatírá do spár. Důležitý je i komfort při práci – při rozmývání a následném mytí se lépe odstraňuje. Díky probarvovací pastě Ceresit CE 80 UltraPox Mix lze navíc získat 13 moderních a trendy barevných odstínů. S kombinací výrobků Ceresit UltraPox tak lze při vysokém komfortu práce realizovat chemicky odolný systém, který nemusí být pouze „nudně“ šedý.

tisková zpráva společnosti HENKEL ČR