Průmysl a obchod

Firma Hanák začala vyrábět interiérové dveře

Hanák nábytek, a. s., přední český výrobce nábytku, prolomil po více než 20 letech výrobu kuchyní a rozšířil výrobní sortiment. Nyní má v portfoliu designový nábytek pro obývací pokoje, ložnice, předsíně i koupelny a nově spustil výrobu interiérových dveří v provedení dýha a lak ve vysokém lesku a matu. Novinka ve výrobním programu má uspokojit současný trend v zařizování interiéru v jednotném designu.
Designové interiérové dveře jsou sjednocené s ostatním nábytkem, a nabízejí tak možnost zařídit si byt v jednotném stylu. Firma Hanák vyvíjí veškerý interiér ve vlastním designérském studiu. Nabídka je široká a lze v ní najít dveře plné, prosklené i dvoukřídlé. Otvíravý typ dveří se vyrábí výhradně v bezfalcovém provedení, posuvné dveře buď se zasouváním do stavebního pouzdra, anebo na stěnu, čímž se šetří prostor. Rozměrově je možné bezfalcové dveře vybrat v provedení s výškou křídla od 1970 až do 2500 mm a s lakovanou nebo dýhovanou povrchovou úpravou.
Hanák nábytek je firma s letitou tradicí sahající do 30. let minulého století. Charakteristikou výroby je téměř nulová kooperace – společnost nevyužívá systému subdodavatelů. Veškeré technologie a výrobní procesy se snaží zvládat v prostorách firmy.
tisková zpráva, wd
 
Otvíravé dveře SpiritPosuvné dveře Tango