Průmysl a obchod

Firma Saint-Gobain Glass Solutions otevřela v Praze svůj první showroom v ČR

V rámci rozšiřování svých aktivit v oblasti interiérů otevřela společnost Saint-Gobain Glass Solutions v Praze-Malešicích nový showroom pod názvem Glass gallery. Jedná se o koncept zaměřený na využití skla při kompletním řešení interiérů v kancelářských i bytových prostorách.
Slavnostního otevření se zúčastnil Jean-Pierre Floris, senior víceprezident společnosti Saint-Gobain Innovative Materials, a vedení společnosti Saint-Gobain Glass Solutions CZ v čele s Radomilem Valešem, ředitelem společnosti.
V Glass gallery nabízejí zkušení odborníci své služby od poradenství a výběru toho nejvhodnějšího až po konečnou realizaci a montáž. Glass gallery nabízí zákazníkům netradiční designové nápady. Mezi bytové trendy v současnosti patří barevné obklady stěn a kuchyní, sprchové kouty, posuvné skleněné dveře, skříně a bytové doplňky. V kancelářích zase zaujmou skleněné podlahy, zábradlí, schodiště či prosklené stropy.
Kromě pražské Glass gallery provozuje Saint-Gobain Glass Solutions ještě tři podobné showroomy na Slovensku – v Bratislavě, Nitře a v Košicích. V plánu je i rozšiřování na Moravu.

tisková zpráva, wd