Průmysl a obchod

Glynwed má na webu vzorové sestavy pro využívání dešťové vody

Společnost Glynwed připravila na svých webových stránkách pro všechny zájemce vzorové sestavy pro využívání dešťové vody na zahradě i v domácnosti. Stačí se jen rozhodnout, k jakému účelu budete dešťovou vodu využívat, a následně vyhledat příklady sestav.
Příklady sestav najdete zde. Podle nich můžete snadno a rychle vybrat správné produkty, které do sestavy patří a jsou vzájemně kompatibilní. Velice důležitý je správný výběr velikosti nádrže. Pokud by nádrž byla příliš malá, nebyla by dostatečně využita možnost nahradit pitnou vodu. Pokud zase příliš velká, nedocházelo by k odtoku plovoucích nečistot, voda by se obměňovala nedostatečně a hrozilo by její zkažení. S tím vám v Glynwedu rádi pomohou, ale můžete si velikost nádrže vypočítat i sami pomocí praktického on-line kalkulátoru.
Instalace plastových monolitických nádrží na dešťovou vodu je jednoduchá, bez nutnosti obetonování. Zvládnete ji s několika pomocníky. Pro ještě lepší orientaci vytvořili v Glynwedu praktický foto návod, jak nádrž u rodinného domu instalovat a napojit.
wd podle podkladů společnosti Glynwed