Průmysl a obchod

HOCHTIEF Development Czech Republic získal dvojici certifikátů kvality

Společnost HOCHTIEF Development Czech Republic získala mezinárodně uznávané certifikáty kvality ISO 9001:2009 a 14001:2005. Tyto certifikáty prokazují, že jsou ve společnosti dodržovány systémy kontroly kvality a environmentálního managementu.
ISO 9001:2009 představuje aspekty definované strukturovaným systémem řízení, který společnosti zajistí kontrolu a trvale garantovanou kvalitu jejích výrobků, služeb a procesů a tím i spokojenost zákazníků.
ISO 14001:2005 je základem pro budování, zavedení, monitorování a neustále se zlepšující systém environmentálního managementu. To také vymezuje požadavky, které musí být splněny pro certifikaci, přizpůsobené velikosti společnosti, geografickým, kulturním a sociálním podmínkám.
 
HOCHTIEF Development Czech Republic, stoprocentní dceřiná společnost HOCHTIEF Projektentwicklung, působí v ČR od roku 1997. Společnost vyvíjí, realizuje a nabízí na trhu vysoce kvalitní administrativní a komerční objekty, stavěné podle západoevropských standardů. Společnost se angažuje rovněž v segmentu rezidenčních objektů.
tisková zpráva