Průmysl a obchod, Výplně otvorů

Hörmann nabízí celoroční slevovou akci na domovní dveře i garážová vrata

Společnost Hörmann, přední výrobce garážových a průmyslových vrat, v letošním roce navazuje na loňskou úspěšnou akci k výročí 75 let od založení firmy a opět nabízí široký sortiment výrobků za mimořádné ceny. Akční nabídka potrvá až do 31. prosince 2011 a lze v ní ušetřit až 30 % oproti běžným cenám.
Sekční garážová vrata RenoMatic a vstupní dveře RenoDoor v provedení Titan MetallicLetošní akce se vztahuje jak na sortiment domovních dveří, tak i garážových vrat. Jsou do ní zahrnuty desítky výrobků v různých provedeních, motivech, dekorech, barvách a rozměrech. Cenovému zvýhodnění podléhají například sekční garážová vrata RenoMatic, která díky svislému otevírání a zasouvání pod strop garáže ušetří spoustu místa. Tato vrata lze nyní pořídit i v rozměrech 3000×2125 mm a 3000×2250.
V akci je široká nabídka barev a povrchových úprav. Kromě terakotově hnědé, bílé a odstínu bílý hliník v provedení Micrograin s jemným vroubkováním je v akci i provedení Decograin, jež vyniká věrností dřevěného motivu. Jde konkrétně o povrchy Titan Metallic nebo Zlatý dub či Tmavý dub – ořech. Vrata jsou k dostání za akční cenu 23 950 Kč včetně montáže a pohonu ProMatic s rychlostí otvírání až 14 cm/s a 12 cyklů za den.
Akční sortiment doplňují i exkluzivní domovní dveře TopSecur bezpečnostní třídy 2 s tloušťkou křídla 80 mm a s madlem z ušlechtilé oceli. Ke dveřím TopSecur lze objednat i boční díly. Za akční cenu jsou také vysoce kvalitní ocelové vstupní dveře RenoDoor s výbornými tepelněizolačními vlastnostmi a s tloušťkou křídla 46 mm.
Více informací o slevové akci lze získat na zelené lince 800 198 198 nebo na stránkách www.hormann.cz.
tisková zpráva