Průmysl a obchod

IFD FAKRO Ski World Cup 2013

Již po čtvrté se bude v Polsku konat mezinárodní mistrovství zimních sportů pro pokrývače – IFD FAKRO Ski World Cup 2013. Závody proběhnou 14. února 2013 v Muszyně (na jihu Polska). Čestný patronát nad mistrovstvím tradičně převezme Mezinárodní asociace pokrývačů – IFD. Během mistrovství je rovněž naplánovaná mezinárodní konference pro pokrývače, kteří jsou členy IFD.
Tato akce bude skvělou příležitostí pro setkání mezinárodního společenství pokrývačů – milovníků zimních sportů. Letos IFD FAKRO Ski World Cup poprvé zahrnuje tři druhy závodů. Pokrývači mohou soutěžit nejenom v lyžování, ale také v jízdě na snowboardu a sáňkách. V tomto roce se IFD FAKRO Ski World Cup mění na první Olympiádu zimních sportů FAKRO pro pokrývače. Firma FAKRO, hostitel a organizátor konference, zaručuje, že závody budou připraveny na nejvyšší možné úrovni.
Pro všechny hosty je zajištěn hotel (www.activa.fakro.pl) a také možnost si zatrénovat. Hotel je situován do malebné scenérie Sądeckých Beskyd s perfektně připravenými sjezdovkami Jaworzyny Krynické.
Další informace o závodech IFD FAKRO Ski World Cup, konferenci a aktivitách spojených s pobytem naleznete na stránkách www.skicup.fakro.com.
tisková zpráva
 
Kabinová lanovka na vrchol JaworzynyKrynica – pohled z Jaworzyny