Průmysl a obchod

Inspirace 2012 – nový katalog dekorů společnosti KRONOSPAN

Společnost KRONOSPAN, jeden z největších a nejmodernějších výrobců velkoplošných materiálů na bázi dřeva ve světě, vytvořila unikátní katalog Inspirace 2012, který zájemcům pomůže zvolit si ten pravý dekor do interiéru. Katalog je zaměřen na dekory pracovních desek a laminovaných dřevotřískových desek. Podnětem pro nápadité a vkusné kombinace dezénů byly moderní trendy v bytovém a architektonickém designu.
 
Díky krásným vizualizacím vnitřních prostor a pečlivě vybraným kombinacím pracovních desek a lamin, jež jsou součástí katalogu, tak může každý svému nábytku vtisknout barvy a vzory šité na míru. Do vzorníku jsou zahrnuty i nejnovější trendy dekory pro rok 2012.
Na vytvoření nového katalogu Inspirace se podíleli zkušení designéři. S jejich pomocí vznikl jedinečný projekt, který každému pomůže vybrat si dekory, jež budou v souladu. Vkusně laděné vizualizace interiérů vybrané dezény navíc představí ve větší ploše, což je častý požadavek zákazníků.
Po otevření katalogu se v levé rozložitelné části nacházejí vzorky dekorů, které zaujmou leskem i moderními strukturami. Tyto vzorečky si může zájemce prohlédnout všechny pohromadě, a potom se v pravé části katalogu zaměřit na ten, který ho nejvíce oslovil. Zde nalezne v jednoduchém přehledu spolu s daným dezénem i vybrané dekory, které je s ním možné skloubit.
Katalog lze také stáhnout v elektronické podobě ZDE.
Více informací lze získat na www.kronospan.cz.

tisková zpráva