Průmysl a obchod

KM Beta odměnila největší prodejce

Společnost KM Beta odměnila největší prodejce betonové střešní krytiny, vápenopískového zdiva a nově i páleného systému Profiblok. Letos získali ocenění i obchodní partneři ze Srbska a Slovinska.
Nejvýznamnější obchodní partneři firmy KM Beta, a. s., se 8. prosince sešli na zámku v Čejkovicích. Mezi více než 180 pozvanými obchodními partnery byli letos nejen Češi a Slováci, ale nově také zástupci firem ze Srbska a Slovinska. Další novinkou bylo vyhlášení nejlepšího prodejce pálených zdicích prvků Profiblok, kterým se stal Ing. Gerhard Kubný ze Stavebnin Janík. První místo v kategoriích Nejlepší prodejce střešní krytiny a Nejlepší prodejce vápenopískových prvků obhájil loňský vítěz společnost DEKTRADE, a. s. Každý z pozvaných obchodních partnerů získal láhev kvalitního vína a k tomu vánoční dárek. Ti nejlepší navíc získali zájezdy v celkové hodnotě 75 tisíc Kč.
Více než 180 hostů ze čtyř zemí zaplnilo rozlehlé prostory zámku v Čejkovicích. Připraven pro ně byl bohatý a zároveň netradiční program. Hosté mohli během odpoledne využít Zámeckou vinotéku a ledový bar s lahodnou slivovicí. K tanci i poslechu nejprve zahrála tradiční cimbálová muzika Varmuži. Netradiční program zahájila hudební skupina Medicimbal, poté vystoupil známý kouzelník Richard Nedvěd. Hlavní hvězdou večera byla slovenská zpěvačka Kristýna. I náročné „jazýčky“ potěšily připravené lahůdky ze zámecké kuchyně. Odpoledne a večer se tak nesly v tradičně příjemné, neformální atmosféře.
 
Nejlepší odběratelé v roce 2011:
Betonová střešní krytina
1. DEKTRADE, a. s.,
2. STEJSTAV MILEVSKO, s. r. o.,
3. PRVNÍ CHODSKÁ STAVEBNÍ SPOLEČNOST, spol. s r. o.
 
Vápenopískové zdicí prvky SENDWIX
1. DEKTRADE, a. s.,
2. STEJSTAV MILEVSKO, s. r. o.,
3. PRO-DOMA PRAHA, spol. s r. o.
 
Pálené prvky PROFIBLOK
Ing. Gerhard Kubný – STAVEBNINY JANÍK
 
tisková zpráva
 
Zástupce společnosti Dektrade přebírá cenu KMB pro nejlepšího odběrateleSilvie Hurníková z firmy Stavebniny Janík přebírá cenu KMB