Průmysl a obchod

KM Beta změnila ceník a zavedla nově menší balení suchých maltových směsí

Hodonínská firma KM BETA, a. s., největší český výrobce betonové střešní krytiny, vápenopískových a pálených zdicích prvků a kompletního systému suchých maltových a omítkových směsí, upravila ceník, aby vyšla vstříc rostoucí poptávce zákazníků. Součástí změn je i doplnění menších balení suchých maltových směsí o váze 25 kg.
Ocení to zejména individuální stavebníci nebo firmy realizující zakázky menšího rozsahu. Nové balení se týká výrobků Jádrová omítka vápenocementová ruční – hrubá, ruční i jemná a Jednovrstvá omítka ruční a strojní vápenocementová.
Další novinka se týká sortimentu pálených zdicích materiálů Profiblok. Portfolio KM Beta obohatily nové typy překladů o šířce 175 mm.
Pokud chcete ušetřit, nakupujte v klidu i přes internet. Ve firemním e-shopu lze z pohodlí domova získat kompletní sortiment pro celý dům. Každému zájemci zdarma spočítáme potřebné množství materiálu, poradíme s nejvhodnější volbou sortimentu a pomůžeme také při nákupu. Takovou nabídku materiálů vám jiný výrobce nenabídne! Prodej se slevou až 40 % na www.shop.kmbeta.cz.

tisková zpráva