Průmysl a obchod

Krytina Lindab Click Premium na jaře za zvýhodněnou cenu

Společnost Lindab nabízí v jarních měsících krytinu Lindab Click v povrchové úpravě Premium za akční cenu 329 Kč/m² bez DPH. Lindab Click je unikátní krytina velmi podobná tradiční falcované střešní krytině. Vyznačuje se ale výrazně jednodušší montáží.
Krytina Lindab Click Premium na jaře za zvýhodněnou cenuJe vyrobena z ocelového pozinkovaného plechu s barevnou povrchovou úpravou a patří mezi lehké krytiny s hmotností kolem 4,5 kg/m². Krytina je vhodná zejména pro rodinné domy, ať už moderní novostavby nebo rekonstruované starší objekty. Svým vzhledem se přizpůsobí oběma typům domů a svou nízkou váhou ulehčí krovům při rekonstrukcích. Šířkou ani délkou není limitována rozměrem střešní plochy. Krytina je vyráběna v pásech o pevné šířce 500 mm a délce až do 8000 mm. Na delších střechách se lamely krytiny bezpečně napojují. Jak název krytiny napovídá, hlavní výhoda spočívá v podélné zaklapávací drážce, kterou se lamely vzájemně spojují – zaklikávají. Jednotlivé lamely jsou k sobě pevně zaklapnuty díky chytře tvarovanému zámku. Otvory pro vruty, které připevňují krytinu k podkladu, jsou ukryty v drážce a jsou tím pádem chráněny před povětrnostními vlivy a nejsou viditelné, takže neruší jednolitý vzhled krytiny. Díky použité technologii duté drážky nehrozí vzlínání vlhkosti pod krytinu a můžeme si dovolit krytinu položit na sklon střechy 14 ° a více. U jednoduchých pultových nebo sedlových střech je možné minimální sklon rozšířit až na 7 °. Již v základu má krytina vysokou těsnost proti vnější vodě a ani u nízkých sklonů není třeba instalovat dodatečné pojistné vrstvy střešního pláště nad rámec běžné difuzně otevřené membrány.
 
Z pohledu majitele domu je významná bezúdržbovost krytiny, 3 typy povrchových úprav – Classic, Premium a Elite a široká škála barev (celkem 12 barevných odstínů), v níž se krytina nabízí a díky které může střechu dobře sladit s fasádou a ostatními prvky domu. Na krytinu Lindab Click v povrchové úpravě Elite je poskytována záruka 30 let, povrchová úprava Premium nabízí záruku 20 let a Classic 15 let.
Akce je platná od 18. 3. do 30. 4. 2013, nebo do vyprodání zásob. Cena je uvedena za m² bez DPH.
Více informací hledejte na www.lindab.cz a www.lindabstrechy.cz.

podle podkladů společnosti Lindab

 
Krytina Lindab Click Premium na jaře za zvýhodněnou cenu