Průmysl a obchod

Lindab Rainline je bronzový v soutěži Stavební výrobek – technologie roku 2010

Lindab Rainline, kompletní okapový systém s bezúdržbovou povrchovou úpravou HB polyester, vyráběný moderní technologií z předlakované oceli, získal třetí cenu v soutěži Stavební výrobek – technologie roku 2010.
Celkové výsledky najdete ZDE.
 
Na český trh je společností Lindab s úspěchem dodáván již od roku 1993, tedy 18 let. Kritérii soutěže jsou například vysoká technická úroveň výrobku, atestace a zkoušky dokládající technické parametry výrobky a užitnou kvalitu, originalita a ekonomický přínos, energetická úspornost a výrazný uživatelský přínos v oblasti montáže.
Pro své mimořádné vlastnosti je oceněný odvodňovací systém Lindab Rainline oblíbený jak u profesionálů, tak u domácích kutilů. Švédská pozinkovaná ocel spolu s povrchovou úpravou HB Polyester zajišťují vysokou pevnost všech prvků systému, dlouhou životnost a odolnost proti mechanickému poškození i klimatickým podmínkám. Z hlediska montáže je prioritou 100% přesnost prvků, rychlost a jednoduchost sestavení prvků pomocí důmyslných spojek. Lindab Rainline je jako jediný na českém trhu vyráběn ze 100% předlakované oceli, žádný z více než 60 prvků systému není lakován dodatečně. Díky tomu je materiál dostatečně chráněn i na těch nejhůře dostupných a nejvíce namáhaných místech, jako jsou vnitřní strany kolen a kotlíků, falcované spoje svodů apod. S ohledem na popsané vlastnosti poskytuje Lindab na okapový systém Lindab Rainline záruku 30 let!
Systém Lindab Rainline přináší mnoho výhod zejména pro realizační firmy a montážníky v podobě úspory času montáže, větší flexibility a méně fyzické námahy při práci. Pro konečného zákazníka pak největší výhodu představují bezúdržbovost, dlouhá životnost a moderní design výrobku.
Více o produktech Lindab na www.lindab.cz; www.lindabstrechy.cz.
tisková zpráva
Bronzové ocenění přebral Ing. Petr Hynšt, produktový manažer společnosti Lindab