Průmysl a obchod

Lindab změnil internetovou prezentaci

Od letošního roku se můžete setkávat na adrese www.lindab.cz se zcela novou podobou a obsahem internetové prezentace firmy Lindab. Nové stránky obsahují veškeré dostupné informace o výrobcích a aktivitách firmy Lindab.
Na úvodní stránce „Aktuality a Novinky“ se objevují nejnovější informace o aktuálních akcích, nových výrobcích, změnách cen apod. Pro lepší přehlednost je web přímo na homepage rozdělen na sekce Soukromník a Firma. Ať už se ale budete pohybovat v kterékoliv sekci, vždy se můžete spolehnout na servis a kvalitu Lindab.
 
Page Content – obsah stránek
Sekce Firma je určena pro motážníky a realizační firmy a je rozdělena na tři základní oblasti – Střechy a fasády, Ventilace a Montované haly. V každé sekci je přehledný průvodce produkty – okapovým systémem Rainline, střešními krytinami, drážkovou krytinou, trapézovými plechy, konstrukčními prvky staveb a nástaveb a dalšími výrobkovými řadami. U každého produktu pak najdete vyobrazení, popis, technické parametry jednotlivých komponentů a barevnou škálu. Samozřejmostí je snadný přístup k materiálům ke stažení – katalogy, montážní návody a kontakt na produktového manažera daného produktu. Pro usnadnění hledání prodejců vás z produktové stránky přesměrujeme rovnou na prodejce ve vašem regionu.
V sekci Soukromník můžete nakonfigurovat střechu nebo okapový systém. Tuto sekci stránek lze s úspěchem použít při prezentaci výrobků Lindab konečným zákazníkům, ukázat jim řadu referenčních fotografií a usnadnit jim tak osobní výběr střešní krytiny nebo okapů. Dozvíte se zde také o cílech a předsevzetích, které si firma Lindab klade.
Pokud přeci jen budete na www.lindab.cz něco postrádat, přivítáme vaše připomínky a podněty.

tisková zpráva