Průmysl a obchod

Malta POROTHERM Profi AM-W pro založení stavby v zimě

Minerální vápenocementová malta POROTHERM Profi AM-W je určena všem, kteří potřebují založit stavbu z broušených cihel i v zimním období. Tato speciální zimní zakládací malta se může používat pouze při teplotách od +15 do –5 °C. Je proto vhodná pro všechny, kteří chtějí stavět hrubou stavbu i za nízkých venkovních teplot.
Malta POROTHERM Profi AM-W (Winter Anlegemörtel) se používá pro založení a přesné vyrovnání první řady broušených cihel POROTHERM na základech nebo na stropní desce. Po založení první řady cihel lze následující den pokračovat se zděním z broušených cihel na zdicí pěnu POROTHERM DRYFIX, s níž je možno pracovat také až do –5 °C.
Zimní zakládací malta POROTHERM Profi AM–W je k dispozici v pytlích o hmotnosti 25 kg. Při tloušťce cihel 40 cm vystačí pytel na založení zhruba 1,7 m zdiva. Při výstavbě příček o šířce 14 cm je ze stejného balení možné založit až 5 metrů zdiva. Maltu stačí pouze dle návodu rozmíchat s vodou v míchačce, žádné další protizmrazovací přísady se již nepřidávají.
Malta POROTHERM Profi AM-W je určena pro zakládání staveb z broušených cihel od podzimu až do jarního období. Balení o hmotnosti 25 kg lze pořídit za velmi příznivou cenu 176 Kč (bez DPH). Malta je na trhu k dispozici od 1. prosince 2011.
Více informací najdete na www.porotherm.cz.
podle podkladů společnosti Wienerberger cihlářský průmysl