Průmysl a obchod

MEA koupila RONN

Od 14. 6. 2013 se RONN Drain Complet, s. r. o., a RONN SK připojily ke skupině MEA, která se stala jejich 100% vlastníkem. MEA je evropská výrobní společnost se zaměřením na stavební výrobky. Skupina firem s centrálou v Aichachu (Německo) byla založena před více než 100 lety a je stále rodinnou firmou. Čtyři strategické obchodní jednotky skupiny vyvíjejí, vyrábějí a prodávají především odvodňovací systémy, anglické dvorky, okna, rošty a výrobky z kompozitů.
MEA také úspěšně provozuje výrobní podnik v Plzni již od roku 1995, kde zaměstnává přes 300 lidí. Samostatnou obchodní sít vytváří v České republice téměř 15 let.
Ronn Drain Complet, s. r. o., která působí v České republice již 17 let a na Slovensku téměř 10 let, si získala svou reputaci kvalitou výrobků, vysokou úrovní služeb a účinnou reakcí na potřeby zákazníků. V průběhu let se společnost RONN úspěšně rozrostla díky svému širokému portfoliu produktů a kvalitě vrcholového managementu.
Kombinací znalosti trhu, kvalitních produktů a specializovaných služeb pro zákazníky dnes MEA a RONN dosahují, podporovány silnou výrobní základnou MEA, jednoznačně vedoucího postavení v České republice a na Slovensku. To vše umožňuje, aby budoucí společná firma mohla jednotně podporovat své zákazníky, umožňovala jim realizovat projekty na míru a nacházela širší a efektivní řešení zejména v oblasti odvodnění a hospodaření s vodou.

tisková zpráva