Průmysl a obchod

Murexin prodává tři produkty MAXIMO za cenu dvou

Společnost Murexin nedávno představila systémovou řadu pěti nových produktů, jejichž vlastnosti jsou v rámci evropského trhu ojedinělé. Vyznačují se totiž maximální pevností a stabilitou při minimální spotřebě a hmotnosti. Do konce října pak trvá akce „Kup 3, zaplať 2 !“
„Kup 3, zaplať 2 !“Jedná se o nivelační hmotu pod podlahové krytiny, flexibilní lepicí maltu k lepení obkladů, stěrku k vyrovnání povrchů stěn a stropů a tmelení spár v interiéru, stěrku k úpravě povrchů stěn v místech se zvýšenou vzdušnou vlhkostí v interiérech a bílou lepicí stěrku k lepení a stěrkování izolantů kontaktního zateplovacího systému Murexin.
Nivelační hmota MAXIMO M 61 – vytváří rovný, pevný, vysoce nasákavý podklad, je vhodná pod všechny podlahové krytiny. Vytvrzuje po cca 12 hodinách v tloušťce vrstvy do 10 mm, tuhne absolutně bez pnutí. Spotřeba cca 1 kg/m² a 1 mm vrstvy.
Lepicí malta Flex MAXIMO M 41 – flexibilní lepicí malta nejvyšší kvality vhodná k lepení prakticky všech typů obkladů a dlažeb. Klasifikace dle EN 12004: C2EFT, S1. Spotřeba: cca 1,5 kg/m². Možnost spárování po cca 12 hodinách.
Stěrka lehká MAXIMO M 50 – stěrka určená k vyrovnání povrchů stěn a stropů a tmelení spár v interiéru, připravená k okamžitému použití, vhodná k ručnímu i strojnímu nanášení (nástřik). Snadno brousitelná, s vysokou plnivostí. Spotřeba cca 1,05 kg/m² a 1 mm vrstvy. Přepracovatelná po cca 4 hodinách.
Stěrka aktivní MAXIMO M 34 – stěrka k úpravě povrchů stěn v místech se zvýšenou vzdušnou vlhkostí v interiérech, jako jsou např. koupelny, bazénové prostory, sklepní prostory. Stěrka zabraňuje kondenzaci par na povrchu, pojme velké množství vzdušné vlhkosti a při změně klimatických podmínek ji opět rychle předá do ovzduší. Vytváří příjemné a vyrovnané klima prostoru. Spotřeba cca 1,0 kg/m² a 1 mm vrstvy, nanášení ve vrstvě 2–5 mm.
Lepicí stěrka Energy Diamond MAXIMO M 70 – bílá lepicí stěrka k lepení a stěrkování izolantů kontaktního zateplovacího systému Murexin ESS EPS nebo Murexin ESS Mineral. Pro vrstvy 3–8 mm. Jejími přednostmi jsou: rychlost, produktivita, vysoká vydatnost, tepelná akumulace.
podle podkladů společnosti Murexin