Průmysl a obchod

Nemocnice Kladno má moderní pavilon s obklady RAKO

Nemocnice Kladno slavnostně otevřela v březnu 2011 nové Centrum akutní medicíny. Tento projekt je jednou z největších investic Středočeského kraje. Jde o největší investiční akci kraje v oblasti zdravotnictví. Kladno se tak může chlubit nejnovější a nejmodernější nemocnicí v České republice.
Nové Centrum akutní medicíny je pětipatrový objekt přistavěný k stávající budově monobloku. V objektu budou umístěny provozy centrálního příjmu pacientů včetně lékárny, jednotek intenzivní péče interny, neurologie a chirurgických oborů, anesteziologicko-resuscitační oddělení, kompletní radiodiagnostické pracoviště, centrální sterilizace, jednotky jednodenní hospitalizace a také centrální operační sály. LASSELSBERGER, s. r. o., svými obklady RAKO a LB OBJECT obložil téměř veškeré obkládané plochy sálů, chodeb a ostatních prostor nemocnice.
„Předpokládáme, že nemocnice Kladno bude sloužit celá desetiletí, a to nejen lidem z Kladna a okolí, protože je nyní vybavena těmi nejmodernějšími technologiemi,“ říká ředitelka nemocnice Kladno MUDr. Kateřina Pancová.
Další informace najdete na www.rako.cz.
tisková zpráva